Αντιπροσωπεία του δήμου Παλλήνης και της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Δήμου Παλλήνης, παρέδωσαν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται προσωρινά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από ιδιώτες, φορείς και συλλόγους της πόλης.

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών. Συγκεντρώθηκαν είδη, που όπως αυτά καθορίστηκαν από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, αφορούσαν σε: Πλαστικά ποτήρια, πλαστικά μαχαιροπίρουνα, σκεύη μιας χρήσεως (αλουμινένια μπολ), οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μικρά νερά (500 ml), είδη ατομικής υγιεινής.

Ο δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ευχαριστεί όλους όσους έσπευσαν να ανταποκριθούν στην έκκληση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ως μικρή ένδειξη αλληλεγγύης και προσωρινής ανακούφισης των 700 προσφύγων, Αφγανικής καταγωγής που φιλοξενούνται στη γειτονιά μας.

"Ο δήμος Παλλήνης θα δηλώνει πάντα ‘παρόν’, σε κάθε προσπάθεια αλληλεγγύης, με πρόσταγμα τον ανθρωπισμό και τον πολιτισμό. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!"