Η Αθλητική Ένωση Μεσογείων "Αμεινίας ο Παλληνεύς" σε συνεργασία με τον δήμο Παλλήνης και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής διοργανώνει λαϊκό αγώνα άλματος σε ύψος την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στην Παλλήνη έξω από το 1ο Δημοτικό και στις 17.00 στην κεντρική πλατεία του Γέρακα.

Μία νέα προσπάθεια, ένα νέο αθλητικό γεγονός έξω από τα συνηθισμένα, όπου οι διοργανωτές ελπίζουν να γνωστοποιήσουν το άθλημα σε ακόμη ευρύτερο κοινό και να τους καλέσουν και εντός σταδίου να δραστηριοποιηθούν.

Συμμετοχή - διασκέδαση - προσπάθεια - βελτίωση το σύνθημά και όλοι είσαστε καλεσμένοι.

Φθινόπωρο λοιπόν και ο "Αμεινίας ο Παλληνεύς" εκτός από τον παραπάνω αγώνα θα διοργανώσει επίσης:

- Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο στάδιο Παλλήνης αγώνα προσέλκυσης νεαρών αθλητών στίβου από τις γειτονικές περιοχές, αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί για 18η συνεχή χρονιά.

- Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο στάδιο Παλλήνης θα γίνει διασωματειακή ημερίδα με αθλητικά παιχνίδια στίβου μεταξύ των αθλητών του "Αμεινία" και του ΓΑΣ Χολαργού.

- Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανωμάλου δρόμου στην Λεωφόρο Μαραθώνος παράλληλα με τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.